با سلام و خسته نباشید.بنده برای صفحه اول سایتم چند مورد اسلاید طراحی کردم ولی وقتی آپلود میکنم سایت کیفیت مطلوبی ندارن البته وقتی سیو میکنم تو کامپیوتر خوبه کیفیتشون اما تو سایت نه لطفا راهنمایی کنید در ضمن مبحثی از یکی از دوستان شنیدم بنام بهینه کردن تصاویر تو فتوشاپ در این مورد و روشش لطفا توضیح بدید
طراحی بنر و اسلاید
Started By mehdi86, Jul 06 2019 08:25 PM
ارسالی 07 July 2019 - 09:49 AM
با سلام و خسته نباشید.بنده برای صفحه اول سایتم چند مورد اسلاید طراحی کردم ولی وقتی آپلود میکنم سایت کیفیت مطلوبی ندارن البته وقتی سیو میکنم تو کامپیوتر خوبه کیفیتشون اما تو سایت نه لطفا راهنمایی کنید در ضمن مبحثی از یکی از دوستان شنیدم بنام بهینه کردن تصاویر تو فتوشاپ در این مورد و روشش لطفا توضیح بدید
برای اینکه تصاویر بهینه داشته باشید با توجه به قالبتون باید به تصاویر ابعاد بدید. در غیر این صورت اکثر سایتهای 800*800 رو انتخاب میکنند.
و برای خروجی گرفتن تو فتوشاپ گزینه File و Save For Web رو انتخاب کنید. عکس رو با فرمت jpg و کیفیت اون رو با توجه به حجم از Low تا Max میتونی انتخاب کنی.
ارسالی 07 July 2019 - 11:59 AM
برای اینکه تصاویر بهینه داشته باشید با توجه به قالبتون باید به تصاویر ابعاد بدید. در غیر این صورت اکثر سایتهای 800*800 رو انتخاب میکنند.
و برای خروجی گرفتن تو فتوشاپ گزینه File و Save For Web رو انتخاب کنید. عکس رو با فرمت jpg و کیفیت اون رو با توجه به حجم از Low تا Max میتونی انتخاب کنسپاس
سپاس از شما
0 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی