ماژول مدیریت وظایف پرستاشاپ

مشخصات

واکنش‌گرابله
زمان تحویلآنی
سریال فعال سازیدارد
تاریخ به روز رسانی1395/09/05
نصب رایگانبله
سازگاری1.6.1.6 | 1.6.1.0 | 1.6.1.5 | 1.6.0.14 | 1.6.1.2

با خرید این محصول شما می توانید تا 6 امتیاز وفاداری دریافت نمایید ( تخفیف در خرید های بعدی ).


65,400 تومان

ماژول مدیریت وظایف در داشبورد

مقدمه

این ماژول در‌ واقع یک ابزار برای مدیریت بهتر فروشگاه شماست. شما با استفاده از این ماژول میتوانید وظایف و کارهایی که باید خودتان انجام دهید را برای خود لیست کنید تا به ترتیب اولویت در داشبورد فروشگاه شما نمایش داده شوند. یا اینکه برای کارمندان و همکاران خود ، وظایف و کارهایی را تعریف کنید که در داشبورد فروشگاه به آنان نشان داده شود و هم از فراموش شدن کارها جلوگیری می‌شود و هم اینکه میتوانید هر روز مشاهده کنید که چه کارهایی انجام شده یا نشده است و ارتباط کاری بهتری با همکاران خود داشته باشید.

توضیحات

1 امکان تعریف وضعیتهایی که برای کار به آن‌ها نیاز دارید . این وضعیت‌ها را شما باید تعریف کنید و متناسب با کار خود باید این کار انجام دهید. به طور مثال وضعیت میتواند شامل باز، در حال بررسی ، در نوبت انجام ، منتظر تائید ، حل شده و سایر مواردی باشد که شما به آن‌ها نیاز دارید. همچنین برای هر وضعیت میتوانید با توجه به حساسیت آن ، رنگی اختصاص دهید تا در لیست شما، وضعیت به همان رنگ نمایش داده شود.

شما پس از تعریف وضعیتهای مختلف ، باید وضعیت پیشفرض را مشخص نمائید. هنگامیکه یک وظیفه جدید ایجاد میگردد ، در وضعیت پیشفرض قرار خواهد گرفت.

2 هنگامیکه شما وظیفه‌ای را برای خود تعریف میکنید، تنها شما در لیست خود آن را مشاهده خواهید نمود. همچنین اگر شما وظیفه‌ای را برای یکی از همکاران خود تعریف نمائید، تنها ایشان در لیست خود آنرا مشاهده خواهد نمود و همچنین شما نیز در لیست ارسالی های خود میتوانید وضعیت آن وظیفه را بررسی کنید. به این صورت سایر همکاران دسترسی به وظایفی که مربوط به آن‌ها نیست را نخواهند داشت.

3 در بخش ارسال شده ها ، میتوانید تمام وظایفی که به افراد مختلف ارسال کرده‌اید را مشاده کنید و از وضعیت آن‌ها آگاه شوید

4 هنگامیکه شما وظیفه‌ای دریافت میکنید ، میتوانید آنرا به شخص ارسال کننده یا سایر همکاران ارجاع دهید. همچنین میتوانید با قرار دادن یک پیام جدید ، آنرا مجدداً برای خود ارسال کنید.

5 در هنگام ارسال مجدد وظیفه ها شما میتوانید وضعیت و اولویت وظایف را به دلخواه خود تغییر دهید. همچنین میتوانید این موارد را در وظایف دریافتی خود نیز تغییر دهید و محددا برای خود ارسال کنید تا در جایگاه مناسبی در لیست شما قرار گیرند.

6 چنانچه وظیفه را در وضعیتی قرار دهید که بسته شود، آن وظیفه از لیست .ظایف خارج شده و در بخش وظایف بسته شده قرار میگیرد و دیگر دسترسی به آن نخواهید داشت و تنها میتوانید وضعیت آنرا بررسی نمائید.

بخش سوال و جواب درباره محصول :