تنظیمات قالب ها

  • تنظیمات قالب ها
    •  قالب فعلی شما
  • پیکربندی قالب
  • تنظیمات پیشرفته قالب
    • انتخاب قالب برای " [نام] " فروشگاه
    • افزودن و استخراج قالب
  • واردسازی قالب: دکمه " افزودن قالب جدید "
  • ساخت قالب جدید
  • استخراج قالب
  • مشاهده کاتالوگ قالب

صفحه " قالب ها " شما را قادر به مدیریت موثر قالب هایتان می کند.

قالب فعلی شما

بخش اول این صفحه قالب فعلی شما را همراه با جزئیات آن نمایش می دهد:

  • نام قالب.
  • نسخه قالب.
  • نام نویسنده قالب، آدرس ایمیل و وب سایت.
  • تصویر بندانگشتی قالب.

این بخش دارای ابزارهای محدودی برای شخصی سازی قالب فعلی شما نیز می باشد: آرم، لوگو ایمیل، آیکون های فروشگاه.

ویژگی های این بخش:

  • سفارشی سازی قالب. لینکی برای پیکربندی قالب شماست (در صورتی که ماژول تنظیمات قالب نصب و فعال باشد).
  • پیکربندی قالب. لینکی برای تنظیمات پیشرفته قالب شماست.
  • 4 تب موجود:
    • آرم. آرمی که در تمامی صفحات فروشگاه شما نمایش داده می شود.
    • لوگو ایمیل و فاکتور. لوگویی که در فاکتورها و ایمیل ها نمایش داده می شود.
    • آیکن ها. شمایل موردعلاقه (در نوار آدرس مرورگر نشان داده می شود) و شمایل فروشگاه شما (برای استفاده به عنوان شاخص روی نقشه جایی که فروشگاه شما قرار دارد).
    • موبایل. وقتی بازدید از طریق موبایل باشد این لوگویی است که در تمامی صفحات شما نمایش داده می شود. البته این امکان برای شما فراهم شده است تا نسخه موبایل قالب را برای گوشی های هوشمند، تبلت و یا هردو فعال یا غیرفعال کنید.

قالب پیش فرض از لوگویی با نام " YourLogo " استفاده می کند. اکیدا توصیه می کنیم این لوگوها را تغییر داده و از لوگوی مربوط به فروشگاهتان استفاده کنید.

در حالت چند فروشگاهی، می توانید این تغییرات را به تمامی فروشگاه ها یا گروه خاصی از فروشگاه ها اعمال کنید. از منوی چند فروشگاهی برای تغییر فروشگاه استفاده کنید.

قالب موبایل تنها برای قالب پیش فرض پرستاشاپ کار می کند که شامل پوشه /themes/default/mobile می باشد: بنابراین اگر قالبی دارای این پوشه نباشد، قالب موبایل کار نخواهد کرد.

با این حال می توانید از این قالب موبایل همراه با هر قالب دیگری حداقل به صورت موقت استفاده کنید: برای این کار پوشه قالب موبایل را از قالب پیش فرض کپی کرده و در پوشه قالب جدید پیست کنید. برای مثال، اگر قالب جدید شما در پوشه /themes/test قرار دارد، پوشه مربوط به قالب موبایل را از /themes/default/mobile کپی کرده و در /themes/test/mobile پیست کنید.

این کار برای زمانی که قالب شما دارای طراحی واکنش گرا نمی باشد، بسیار مفید است: با این کار سایت شما در دستگاه های موبایل هم به خوبی قابل مشاهده است البته با قالب پیش فرض پرستاشاپ.

پیکربندی قالب

ماژول پیکربندی قالب برای پیکربندی برخی از ویژگی های قالب به شما کمک می کند.

با کلیک روی لینک "پیکربندی قالب" از صفحه تنظیمات " قالب ها " صفحه پیکربندی برای شما باز می شود. این صفحه لینک مستقیمی به ماژول های معمول بخش کاربری را می دهد: می توانید ویژگی های موجود را فعال یا غیرفعال کنید، از قبیل نمایش لینک های شبکه های اجتماعی یا بلوک فیس بوک (ماژول های مرتبط فعال هستند) و با لینک "پیکربندی" مستقیما به صفحه پیکربندی آن ها دسترسی داشته باشید.

در بخش دوم پیکربندی قالب، امکان پیوست تصویر با لینک های خاص در صفحه اصلی برای شما فراهم شده است: در موقعیت های home، top، left، right، footer. برای هر زبانی که در فروشگاه شما وجود دارد بالای این تصاویر تب مرتبط با آن وجود دارد که در هریک از این تب ها می توانید تصاویر و لینک ها و ... مرتبط با هر زبان را تنظیم کنید، توجه داشته باشید که این کار برای تمامی زبان های موجود در فروشگاهتان الزامیست.

جزئیات بیش تر این ماژول در بخش " کار با ماژول ها " توضیح داده شده است.

 اگر از قالب پیش فرض استفاده می کنید و قصد شخصی سازی آن را دارید، اینجا خلاصه ای از سایزهای مورد نیاز مختلف تصاویر وجود  دارد.

 

تنظیمات پیشرفته قالب

با کلیک روی دکمه " تنظیمات پیشرفته " اطلاعات اصلی راجع به قالب شما نمایش داده می شود.

زیر بخش اصلی، بخش " ظاهر ستون ها "، مواردی را که در ستون های راست و چپ ظاهر می شود نشان داده شده است:

  • اگر هر یک از موارد تیک خورده باشد در صفحه نشان داده می شود (برای مثال، صفحه شاخه ها).
  • اگر هر یک از گزینه های موجود تیک نخورده باشد، در صفحه نشان داده نخواهد شد.

توجه داشته باشید که می توانید این تنظیمات را مطابق با نیاز خود تغییر دهید.

انتخاب قالب برای فروشگاه "[نام] "

این بخش تنها در صورتی برای شما نمایش داده می شود که حداقل دو قالب نصب شده داشته باشید. این بخش تمامی قالب ها را همراه با آن قالبی که فعال است نشان می دهد.

این بخش بندانگشتی های مربوط به قالب را همراه با نام آن ها نشان می دهد.

با حرکت مأوس روی بندانگشتی مربوط به قالب، دو گزینه برای شما نمایش داده می شود:

  • استفاده از این قالب. این گزینه قالب فعلی شما را با این قالب جایگزین می کند.
  • حذف این قالب. این گزینه فایل های قالب را از وب سرور حذف می کند.

دکمه "مشاهده کاتالوگ قالب" این امکان را برای شما فراهم می کند تا قالب های بیش تری را از بازارچه ببنید.

در حالت چند فروشگاهی نمی توانید قالب را به تمامی فروشگاه ها و یا گروهی از فروشگاه ها اعمال کنید، بلکه باید تنها یک فروشگاه را از منوی چند فروشگاهی انتخاب کرده و سپس قالب را تنظیم کنید.

افزودن و استخراج قالب

دو دکمه بالای صفحه وجود دارد که این امکان را برای شما فراهم می کند تا یک قالب را وارد و نصب کنید (و ماژول های همراه با آن را) یا این که قالب را همراه با ماژول های آن برای اشتراک گذاری با دیگران استخراج کنید.

واردسازی یک قالب: دکمه " افزودن قالب جدید "

این صفحه سه روش برای نصب قالب را ارائه می کند:

  • از طریق کامپیوتر
  • از طریق اینترنت
  • از طریق FTP

و در نهایت دکمه " ایجاد قالب جدید" که امکان ایجاد قالب را برای شما فراهم می کند.

از هر روشی که عملیات واردسازی را انجام دهید، مراحل مشابهی را باید دنبال کنید: تعیین محل فایل فشرده و سپس کلیک روی دکمه "ذخیره". تنها چیزی که تغییر می کند منبع فایل فشرده است:

واردسازی از کامپیوترتان. از مرورگر فایل برای پیدا کردن فایل فشرده استفاده کنید.

واردسازی از اینترنت.URL عمومی (آدرس اینترنتی) فایل فشرده را تعیین کنید.

واردسازی از طریق FTP. با استفاده از FTP کلاینت، فایل فشرده را در پوشه /themes/ آپلود کنید.

برای تأیید فایل فشرده روی دکمه "ذخیره" کلیک کنید. قالب اکنون نصب شده است و پرستاشاپ برای نصب ماژول هایی که همراه با قالب وارد شده اند از شما می پرسد و بعد از آن می توانید برای نمایش صحیح قالب تصاویر بندانگشتی را دوباره بازسازی کنید.

برای آخرین بار روی دکمه "ذخیره" کلیک کنید. صفحه تأیید نهایی همه تغییرات اعمال شده به پرستاشاپ را به شما نشان می دهد. برای خاتمه این فرایند روی "پایان" کلیک کنید.

ساخت قالب جدید

بهترین راه ساخت قالب جدید برای پرستاشاپ کپی فایل ها از قالب پیش فرض و تغییر فایل های TPL و CSS آن می باشد. به این دلیل که قالب پرستاشاپ برای ارائه نیاز به فایل های زیادی دارد: شروع با قالب های موجود به جای کار از ابتدا، سبب اطمینان از این که بخشی از قالب حذف نشده است می شود.

می توانید این کار را مستقیما از طریق سرور انجام دهید اما پرستاشاپ این کار را به راحتی با کپی کردن فایل های قالب نصب شده و ثبت قالب جدید شما در سیستم انجام می دهد.

تمامی این کارها با کلیک روی دکمه " افزودن قالب جدید >> ساخت قالب جدید " انجام می شود. این دکمه فرم ایجاد را نمایش می دهد.

فیلدها را پرکنید:

  • نام قالب. از این که نام توسط قالب های دیگر استفاده نشده است اطمینان حاصل کنید (سایت بازارچه را چک کنید).
  • تصویر پیش نمایش قالب. باید برای قالب، پیش نمایشی انتخاب کنید، تا به طور واضح تصویری از قالب را به نمایش بگذارد. اگر در حال حاضر تصویری برای قالب ندارید این کار را به زمان انتشار قالب موکول کنید.
  • ستون چپ پیش فرض و ستون راست پیش فرض. اگر قالب شما دارای ستون باشد، این ستون ها در صفحه نمایش داده می شود. این گزینه ها را در هر زمانی می توانید تغییر دهید.
  • نام شاخه قالب. سعی کنید که به نام قالب تان نزدیک باشد، اگر تاکنونپوشه قالب خود را ایجاد نکرده اید، پرستاشاپ آن را برای شما ایجاد خواهد کرد.
  • کپی کردن قالب های از دست رفته از قالب موجود. این بهترین روش برای ساخت یک قالب جدید از فایل های قالب دیگر می باشد. "default-bootstrap" یا هر قالب دیگری را که می خواهید به عنوان پایه قالب خود انتخاب کنید.
  • واکنش گرا. این گزینه نشان می دهد که آیا قالب شما واکنش گرا هست یا خیر (درصورتی که در مورد قالب واکنش گرا چیزی نمی دانید، گزینه " خیر" را انتخاب کنید). این گزینه در هر زمانی می تواند تغییر کند.

پس از ذخیره اطلاعات، پرستاشاپ این اطلاعات را برای شما ثبت خواهد کرد: قالب برای فعالسازی آماده است و تصویر پیش نمایش در بخش انتخاب قالب نمایش داده می شود.

در حال حاضر قالب به منظور ایجاد طرح منحصر به فرد شما آماده است. قالب جدید را انتخاب کرده و شروع به کار کنید.

هنگامی که شما کارهای طراحی و کدنویسی را انجام دادید به صفحه تنظیمات برگشته و آن ها را مطابق با قالب تغییر دهید: تصویر پیش نمایش قالب، ستون پیش فرض، تعداد محصولات و واکنش گرا.

استخراج قالب

این گزینه تنها زمانی در دسترس است که حداقل یک قالب نصب شده روی سایت پرستاشاپی شما وجود داشته باشد. این گزینه روشی برای استخراج ماژول با فرمت صحیح در اختیار شما قرار می دهد.

استخراج قالب برای زمانی مفید خواهد بود که شما بخواهید به حالت قبل فروشگاه خود برگردید و یا این که آرشیوی از قالب ها را برای یک دوست ارسال کنید و یا قصد فروش آن را داشته باشید. علاو بر این که این ابزار، یک فایل فشرده از قالب شما تولید می کند، اطلاعات بسیاری را در یک فایل XML قرار می دهد که هنگام آپلود در سایت بازارچه و واردسازی توسط دیگر سایت های پرستاشاپ مفید خواهد بود.

قالبی را که می خواهید انتخاب و روی "ذخیره" کلیک کنید. یک فرم پیکربندی برای شما ظاهر می شود که می توانید پارامترهای مربوط به قالب را در آن تنظیم کنید: نام نویسنده، نام قالب، نسخه های سازگار و ...

هنگامی که تمامی پارامترها به درستی تنظیم شدند، روی "ذخیره" کلیک کنید. پس از این کار فایلی را برای دانلود توسط مرورگر خود دریافت خواهید کرد. آن را روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس به آن یک نام مناسب بدهید. حالا به راحتی می توانید این فایل را با دیگران به اشتراک بگذارید و اگر قالب را خودتان طراحی کرده اید، می توانید آن را برای فروش عرضه کنید.